"Spargeloni"

2010-05-12

sponsored links

Elég mókásan néz ki ez az étel, viszont nagyon finom lett :) amint azt a nevébõl is ki lehet találni, spárgából és canneloni tésztából készült.
Mivel nálunk csak én eszem spárgát ( és gombát, brokkolit, karfiolt, stb stb stb :))) ezért mindössze egy adagot készítettem. Így pontos mennyiségeket nem is írok, csak a lépéseket:

A megpucolt spárgákat 1-1 gépsonkába tekertem, majd ezeket a canneloni csövekbe bújtattam. A szószhoz sima paradicsompürét használtam, ízesítettem fokhagymával, bazsalikommal, sóval és borssal. Pár kanál tejszínnel elkevertem. A mártásból egy keveset a tûzálló tál aljára öntöttem, ráhelyeztem a megtöltött tésztákat és leöntöttem a maradék szósszal. Közepesen meleg sütõben kb. 30 percig sütöttem, majd szeletelt mozzarellát pirítottam a tetejére az utolsó percekben.
Eredeti recept itt

Folytats a blogon ... kmkonyhaja.blogspot.com/2010/05/sparg...

sponsored links

Keres?s